Platformă online cu depozite de închiriat

Platforma Storage Logistics, un marketplace pentru spații de depozitare, a fost lansată în septembrie și include o suprafață totală a spațiului disponibil de circa 65.000 metri pătrați, cu o capacitate de depozitare pentru 250.000 paleți.

Storage Logistics (www.storage-logistics.ro) este o rețea virtuală de depozite fizice, prin intermediul căreia companiile care au nevoie de spațiu provizoriu, pe termen mediu și scurt, au acces la o multitudine de variante. Utilizatorii pot închiria spații de depozitare pentru o perioadă începând de la o săptămână, la costuri de la 1 euro/palet depozitat, în funcție de zona, perioada și serviciile alese. Închirierea spațiului se face online, iar comunicarea cu depozitul se realizează tot prin intermediul platformei. În prezent, depozitele disponibile acoperă peste 50% din județele țării, majoritatea fiind localizate în apropierea zonelor de graniță sau a principalelor noduri interne de transport și logistică. Platforma include și depozite care garantează controlul climei și al securității.

Companiile nu trebuie să semneze contracte de închiriere pe termen lung și pot face rezervarea spațiului doar atunci când știu care este capacitatea de stocare de care au nevoie, precum și perioada și zona țării în care marfa trebuie păstrată.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut