Plasament de obligațiuni de 1,5 milioane euro, intermediat de BT Capital Partners

Bit Soft, companie care dezvoltă şi distribuie soluţii end-to-end integrate pentru industria ospitalităţii, a încheiat un plasamentul privat de obligaţiuni prin care a atras 1,5 milioane euro, cu scadenţă în 2025 la o dobândă de 5,5%, operaţiune intermediată de BT Capital Partners, divizia de investment banking şi pieţe de capital a Grupului Financiar Banca Transilvania.


Obligaţiunile vor fi listate pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT)
al Bursei de Valori Bucureşti. Bit Soft este primul business de software dedicat industriei HoReCa care listează obligaţiuni pe piaţa AeRO a BVB.
În cadrul plasamentului privat, compania a oferit spre vânzare 15.000 de obligaţiuni negarantate şi neconvertibile în acţiuni, cu o valoare nominală totală de 1,5 milioane euro, oferta fiind adresată unui număr de până la 150 investitori şi investitorilor calificaţi. Plasamentul a fost închis anticipat, fiind înregistrate subscrieri totale de 2,6 milioane euro la o dobândă de 5,5%, reprezentând unul din cele mai mici costuri de finanţare obţinute la oferte de obligaţiuni similare. La plasament au subscris peste 90 de investitori, atât persoane fizice, cât şi juridice.
Următorul pas este pregătirea documentelor necesare pentru admiterea obligaţiunilor la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral al Bursei de Valori Bucureşti. Bit Soft îşi propune ca prima zi de tranzacţionare să aibă loc în decurs de o lună, iar simbolul este BIT25E.
Fondurile obţinute din listarea obligaţiunilor vor fi folosite pentru finanţarea strategiei de dezvoltare accelerată a emitentului, în speţă achiziţia unui grup de companii care desfăşoară o activitate similară cu cea a emitentului în Franţa şi Maroc.
Cu o experienţă de peste 27 de ani în industria ospitalităţii, Bit Soft dezvoltă şi distribuie soluţii end-to-end integrate pentru hoteluri, restaurante şi centre spa & wellness, fiind prezentă în 3 pieţe din regiunea Europei Centrale şi de Est: România, Bulgaria şi Ungaria,
unde deserveşte 1.100 de restaurante şi 570 de hoteluri.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut