Planul PNL Cluj pentru parlamentare

PNL Cluj a depus miercuri, la Biroul Electoral de Județean, listele de candidați pentru Camera Deputaților și Senat pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Liberalii clujeni speră să obțină două mandate senator și cinci de deputat.

„Venim în fața cetățenilor din județul Cluj cu o ofertă de candidați în care am reușit să îmbinăm experiența acumulată de aceștia de-a lungul timpului pe diverse domenii de activitate și, în același timp, cu oameni tineri, care se află în fața primului mandat de parlamentar dar care, de-a lungul timpului, au acumulat experiențe serioase în activitatea desfășurată atât pe plan politic, administrativ cât și profesional.

Sunt convins că această echipă de parlamentari va ştii să facă ceea ce trebuie pentru Cluj şi pentru ţară. PNL Cluj își propune să obțină un număr cât mai mare de mandate de parlamentari astfel încât să permită PNL să ajungă din nou la guvernare. Am încredere că parteneriatul solid și corect, bazat pe obiective comune având ca numitor comun binele cetățeanului, între domnul președinte Klaus Iohannis, domnul premier Ludovic Orban și viitorii parlamentari ai PNL, va fi unul eficient, și pentru consolidarea parcursului european al României. Mult succes echipei PNL Cluj și din țară!”, a declarat liderul PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda.

La Senat, locul întâi pe lista PNL este ocupat de Adrian Oros, ministru al Agriculturii. Acesta este urmat de Mircea Moroșan, primarul orașului Huedin.

La Camera Deputaților, primul pe listă este Radu Moisin. Lista este completată Sabin Sărmaș, președintele Autorității pentru Digitalizarea României, Sorin Moldovan, Cristina Burciu, fostă membră PSD, Ovidiu Câmpean, directorul de Dezvoltare Locală al Primariei Cluj-Napoca și Zoltan Coroian, directorul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj.

Candidații PNL Cluj au fost însoțiți la Biroul Electoral Județean de primarul Emil Boc, de viceprimarul Dan Tarcea și de președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

C.P.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut