Pistă pentru biciclişti la Gherla

După ce acum trei ani edilii municipiului Gherla au amenajat pe aleile frumosului parc (unul dintre cele mai renumite din zona Transilvaniei, mai ales din punct de vedere al amplasamentului şi al vegetaţiei, lucru confirmat de specialiştii din domeniu!) o pistă de role, în acest an primarul Ovidiu Drăgan doreşte şi o pistă de biciclete chiar pe digul Someşului Mic. Ar fi încă o realizare de excepţie al harnicilor gospodari locali, dornici de  a asigura tineretului (dar nu numai lor)  condiţii optime de mişcare şi sport.

Oraşul armenilor are foarte mulţi posesori de biciclete, iar iniţiativa Primăriei de a asfalta aleea de pe digul dintre Băile Băiţa şi parcul mare este binevenită. Totodată administraţia locală  va amenaja astfel de piste şi pe marginea drumului principal ce traversează oraşul (un proiect mai vechi al celor care conduc destinele urbei).

După popularitatea şi succesul de public de care se bucură platforma de fitness în aer liber, deschisă vara trecută în parcul mare, edilii gherleni au hotărît construirea unui amplasament asemănător şi în vecinătatea cartierului de locuinţe din apropierea străzii Clujului. Preocupări gospodăreşti pe care le salutăm cu plăcere!

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie