Pierdere de 2,4 milioane lei pentru Societatea de Construcţii Napoca

Societatea de Construcţii Napoca a anunțat o pierdere netă de 2,4 milioane de lei în primul semestru din acest an, faţă de un profit net 1,3 milioane de lei în aceeași perioadă a anului trecut.

Într-un raport transmis Bursei de valori București, compania precizează că pierderea a fost cauzată de creşterile substanţiale de preţuri la materialele de construcţii, comparativ cu aceaşi perioadă a anului trecut.
Potrivit raportului, cifra de afaceri este de 32.045.403 lei, din care 83 % din lucrări de construcţii montaj, 17 % din vânzări de betoane, mărfuri şi prestaţii diverse, în scădere faţă de anul anterior când a fost de 44.863.267 lei. În semestrul I din acest an, societatea şi-a desfăşurat activitatea cu un număr mediu de 350 salariaţi. Cheltuielile totale aferente semestrului I sunt de 43.401.979 lei, în creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, când valoarea totala a cheltuielilor era de 41.011.104 lei. La 30 iunie 2021 casa şi conturile curente la bănci erau în valoare de 1.511.828 lei.

Obiectul principal de activitate al societăţii constă în lucrări de construcţii clădiri rezidenţiale şi nerezidenţiale, producție de betoane, mortare, agregate sortate, diverse confecţii metalice, confecţii de lemn, confecţii de aluminiu, precum și asigurării de servicii de transport şi prestaţii cu utilaje, inclusiv pentru terţi.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut