Petrila, după remiza cu Sepsi: ”Am fost obosiți, poate”. Deac : ”Dacă suntem obosiți, stăm acasă!”

După remiza, 2-2, din meciul cu Sepsi, Claudiu Petrila a spus că jucătorii CFR-ului nu au putut câștiga la Sfântu Gheorghe și din cauza oboselii acumulate de-a lungul sezonului, dar veteranul Ciprian Deac l-a contrazis imediat.

”A fost un meci foarte greu, știam, tot timpul cu Sepsi am avut meciuri foarte grele. Am reușit să revenim de la 1-0, dar din păcate nu am reușit să marcăm golul 3, să stăm liniștiți.

A contat faptul că Dan Petrescu a fost suspendat, dar cred că ne-am făcut treaba destul de bine și așa. Și oboseală, poate ei au fost mai proaspeți și au știut cum să trateze jocul mai bine. Am știut asta, dar din păcate nu am reușit să luăm cele trei puncte.

Va fi un derby frumos cu Universitatea Cluj, cu stadionul plin, sperăm să câștigăm și să ne facem fanii fericiți”, a declarat Claudiu Petrila, la flash-interviul de după meci.

„Eu cred că prima repriză a fost a noastră, a doua, ne-au presat, știam că vor veni peste noi. Cred că rezultatul este echitabil.

Oboseală nu ar trebui să existe în mintea noastră. Dacă suntem obosiți, stăm acasă, e simplu. Ei au împins jocul, aveau nevoie de victorie, noi am încercat să conservăm rezultatul. Cred că stăm bine fizic.

Janga și-a făcut treaba și își face treaba foarte bine, marchează meci de meci, e un atacant bun. Eu zic că marcăm meci de meci, nu pot să decid eu dacă mai avem nevoie de jucători.

Va fi un meci frumos, un meci al Clujului, pe care toată lumea îl așteaptă, sper să fie o sărbătoare”, a spus și Ciprian Deac, după meciul cu Sepsi.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut