Petrecere cu zeci de persoane, întreruptă de poliţişti 

Poliţiştii clujeni au întrerupt o petrecere la care urmau să participe cel puţin 75 de persoane din mai multe judeţe.

„În cursul serii de ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unui local de alimentaţie publică de pe raza localităţii Urca urmează să se desfăşoare o petrecere privată. Cu ocazia deplasării la faţa locului a poliţiştilor, în interiorul localului nu au fost depistate persoane care participau la vreun eveniment privat, însă în parcarea localului au fost identificate aproximativ 25 de autovehicule, cu numere de înmatriculare din diferite judeţe învecinate. Au fost legitimate 74 de persoane, urmând ca toate acestea să fie sancţionate în conformitate cu Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, se arată într-un comunicat trimis, sâmbătă, de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, a fost identificată şi persoana care a închiriat spaţiul, urmând ca faţă de aceasta să fie luate măsuri de sancţionare.

„Ulterior, în zona din imediata apropiere a localului, a fost instituit un filtru al poliţiei pentru supraveghere şi pază”, se mai arată în comunicat.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut