Peste 5,6 milioane de euro, alocați, în ultimii ani pentru Spitalul de Boli Infecțioase

În contextul conturării planului de investiții pentru anul în curs, reprezentanții CJ Cluj au realizat o analiză a fondurilor alocate în ultimii ani sectorului medical.

Astfel, pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase forul administrativ județean a alocat în perioada 2010-2020 nu mai puțin de 27.501.000 lei. Finanțările au fost pentru dotarea cu echipamente și aparaturi medicale de ultimă generație, derularea unor ample lucrări de reabilitare, modernizare și amenajare, precum și întocmirea documentațiilor și proiectelor necesare.

Criza sanitară prin care trecem și în care Spitalul nostru de Boli Infecțioase s-a aflat în permanență în prima linie a demonstrat, din nou, cât de importante sunt investițiile în sănătate. Vom continua să alocăm fonduri pentru dotarea și modernizarea spitalelor, pentru a contribui astfel la creșterea calității actului medical și la oferirea celor mai bune condiții de cazare și tratament”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.  

Nu în ultimul rând, Consiliul Județean a locat fondurile necesare pentru: modernizarea și extinderea funcțională a secției de Terapie Intensivă; reamenajarea spațiilor aferente Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală și modernizarea blocului alimentar, a farmaciei din cadrul spitalului și a cabinetelor medicale din Ambulatoriul Integrat.

 

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut