Peste 50.000 de persoane și-au intergrat aplicațiile de sănătate în BT Pay

Peste 50.000 de clienţi ai Băncii Transilvania şi-au integrat în BT Pay aplicaţiile de monitorizare a activităţii fizice Google Fit şi Apple Health la o zi de la lansare.

Banca a anunțat că noua facilitate aduce integrarea BT Pay cu aplicaţiile de monitorizare a activităţii fizice Google Fit şi Apple Health, oferind utilizatorilor acces la premii în funcţie de activitatea lor fizică, pregătind astfel platforma pentru integrarea mai multor oferte care susţin un stil de viaţă sănătos, continuând să construiască un ecosistem de oferte şi premii de tip gamification.

Prin accesul în BT Pay la detalii despre activitatea fizică, dar şi prin premiile acordate, banca încurajează un stil de viaţă activ şi sănătos. Utilizatorii aplicaţiei vor avea acces la informatii despre paşii făcuţi, distanţa parcursă şi durata activităţii fizice direct din aplicaţie, iar BT pregăteşte campanii personalizate cu beneficii pentru clienţi, pe baza acestor date.
Primul premiu pentru utilizatorii BT Pay este o asigurare pentru incidente, iar etapele care trebuie parcurse sunt: * accesarea secţiunii Oferte-Premii în mişcare din BT Pay şi conectarea contului Google Fit sau Apple Health sau Fitbit * parcurgerea a circa 10.000 de paşi/zi în perioada 5-31 octombrie, ceea ce înseamnă 270.000 în total * activarea ofertei după atingerea ţintei de paşi * realizarea de plăţi de cel puţin 100 lei cu BT Pay, Apple Pay sau Fitbit Pay în perioada campaniei.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut