Peste 300 de lucrări la Simpozionul Științific anual al USAMV Cluj-Napoca

Simpozionul Științific Studențesc anual va fi organizat la USAMV Cluj-Napoca în 3 iunie, în format online, cu participarea a peste 300 de lucrări înscrise de studenții și masteranzii universității, la cele 15 secțiuni ale manifestării.

Aceasta va fi cea de-a XIX-a ediție a simpozionului, al cărei scop este de a crea cadrul pentru prezentarea şi dezbaterea lucrărilor ce conţin rezultate ştiinţifice şi tehnice, obţinute de către studenţii participanţi pe parcursul pregătirii profesionale, precum şi de a facilita colaborarea ştiinţifică între aceștia.

Participarea la această manifestare ştiinţifică va stimula, cu certitudine, dezvoltarea personală, noi idei de colaborare şi de cercetare în domeniul preferat. Mai mult, un stimulent sigur pentru performanţă, va fi premierea celor mai bune lucrări ştiinţifice prezentate la fiecare din cele 15 secţiuni. Ne bucurăm să avem înscriși studenți de la cele cinci facultăți ale universității și așteptăm cu entuziasm desfășurarea evenimentului!”, consideră Mădălin Grigore, prefectul studenților de la USAMV Cluj-Napoca.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut