Peste 300 de lucrări înscrise la Simpozionul Științific Studențesc anual al USAMV Cluj-Napoca

Peste 300 de lucrări au fost înscrise anul acesta de studenții și masteranzii USAMV Cluj-Napoca, la cele 15 secțiuni ale Simpozionului Științific Studențesc care se va desfășura în 3 iunie, în format online.

Aflat la cea de-a XIX-a ediție, evenimentul are scopul de a crea cadrul pentru prezentarea și dezbaterea lucrărilor ce conțin rezultate științifice și tehnice, obținute de studenții participanți pe parcursul pregătirii profesionale, precum și de a facilita colaborarea științifică între aceștia.

Potrivit celor declarate de Mădălin Grigore, prefectul studenților de la USAMV Cluj-Napoca, participarea la această manifestare științifică „va stimula, cu certitudine, dezvoltarea personală, noi idei de colaborare și de cercetare în domeniul preferat”. „Mai mult, un stimulent sigur pentru performanță va fi premierea celor mai bune lucrări științifice prezentate la fiecare din cele 15 secțiuni. Ne bucurăm să avem înscriși studenți de la cele cinci facultăți ale universității și așteptăm cu entuziasm desfășurarea evenimentului!”, declară Mădălin Grigore.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut