Peste 30 de manageri – absolvenți Executive MBA din Cluj-Napoca

În 5 septembrie va avea loc, în Cluj-Napoca, ceremonia de absolvire a celei de-a patra și a cincea generații de cursanți ai EMBA University of Hull din România.

Evenimentul va reuni foști absolvenți, cursanții actuali și partenerii programului Executive MBA, și va avea loc la sediul companiei Emerson, unul dintre susținătorii acestui program, ca parte din seria de evenimente aniversare cu ocazia celor 15 ani de activitate în Cluj.

Cei 34 de manageri și antreprenori din România, Republica Moldova și Marea Britanie au parcurs programul în perioada 2018-2021, iar jumătate dintre cei care au finalizat cursurile au obținut “Distinction” – cel mai înalt calificativ oferit în cadrul programului.

În Cluj-Napoca, şcoala de business a fost lansată în 2015, printr-un parteneriat între The University of Hull, Universitatea Babeş-Bolyai, Banca Transilvania şi Electrogrup. Transilvania Executive Education, organizația care derulează programul în România, este susținută de Emerson, Camera de Comerț Româno-Britanică (BRCC), Camera de Comerț Româno-Olandeză (NRCC) și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut