Persoane private de libertate, la bursa locurilor de muncă

La invitația Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj, Penitenciarul Gherla a participat, cu 4 persoane private de libertate care execută pedeapsa în regim deschis, la bursa locurilor de muncă oferită de Compania Bosch.

Activitatea a avut loc la sediul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă Gherla și a fost subscrisă măsurilor active de mediere și combatere a șomajului, implementate de AJOFM Cluj, în calitate de Serviciu Public de Ocupare, destinate corelării cererii și ofertei de pe piața muncii.

„În cadrul evenimentului, persoanele private de liberate s-au familiarizat cu ofertele de locuri de muncă puse la dispoziție de Compania Bosch și au avut posibilitatea relaționării cu reprezentanții angajatorilor. Prin implicarea în acest gen de activități, Penitenciarul Gherla își propune încă o dată să promoveze o imaginea realistă a sistemului penitenciar în general și a demersurilor de reintegrare socială, în special, scopul final fiind facilitarea reinserției socială a persoanelor care au executat sancțiuni privative de libertate” – precizează agent principal de poliție penitenciară Marina Oltean.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut