Percheziții, la Turda și Viișoara

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Turda au desfășurat trei percheziții domiciliare, în municipiul Turda și comuna Viișoara, la locuințele a trei persoane bănuite de furt calificat în formă continuată.

„Din cercetări a reieșit că în perioada 20-25 septembrie aceștia au pătruns prin efracție în 19 garaje aflate în municipiului Turda, de unde au sustras mai multe unelte electrice și mecanice, precum și alte bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 11.200 lei. În cadrul perchezițiilor au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri de interes în cauză. Urmare a probatoriului administrat, la data de 30 septembrie, un tânăr de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda cu propunere de luare a altor măsuri preventive” – informează IPJ Cluj.

Conform aceleiași surse, prejudiciul cauzat în urma faptelor săvârșite a fost recuperat în proporție de aproximativ 50%.

Activitățile desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut