Patru municipii clujene organizează tradiționalul foc de artificii. În reședința de județ s-a renunțat la acest spectacol

La Cluj-Napoca nu va fi organizat spectacol de artificii în noaptea de Revelion, a anunțat Primăria Cluj-Napoca.

„Din cauza condițiilor meteo nefavorabile – condiții de ceață, vizibilitate redusă – spectacolul de artificii programat pentru noaptea dintre ani se anulează, în toate cele patru zone: Dealul Cetățuie, Iulius Mall, Cartierul Bună Ziua, platoul din fața clădirii Institutului de Cercetări Horticole Avansate al Transilvaniei din Campusul USAMV”, a anunțat municipalitatea clujeană.

La Turda însă, municipalitatea a anunțat că trecerea dintre ani va fi marcată prin focuri de artificii în două locații. „Astăzi de la 23:55 puteți admira focurile de artificii lansate în Parcul Teilor și pe platoul din fața Primăriei. Vă dorim un 2022 mai bun, cu sănătate și multe bucurii alături de cei dragi!”, a transmis Primăria Turda.

Și la Dej va fi organizat un spectacol de artificii în noaptea de Revelion.

„Primăria Municipiului Dej marchează trecerea dintre ani în Piaţa Bobâlna. Evenimentul se va desfășura vineri, 31 decembrie 2021, cu începere de la ora 23:30 și va fi marcat la ora 00:00 printr-un foc de artificii. Evenimentului se va desfășura cu respectarea măsurilor în vigoare”, a transmis municipalitatea dejeană.
Un impresionant spectacol de artificii a fost anunțat și la Câmpia Turzii. „Mi-ar face mare plăcere să fim împreună la trecerea dintre ani, așa încât, vă invit pe toți în Parcul Central „Ionel Floașiu” unde va avea loc un impresionant foc de artificii”, a anunțat primarul Dorin Lojigan.
De asemenea, municipalitatea gherleană îi invită pe locuitorii orașului să petreacă noaptea dintre ani în zona centrală unde va avea loc în spectacol de artificii.

𝗔𝗻𝘂𝗹 𝗡𝗼𝘂 𝗶̂𝗻 𝗣𝗮𝗿𝗰𝘂𝗹 𝗣𝗼𝗹𝗶𝗴𝗼𝗻!

Pentru a marca trecerea în anul 𝟮𝟬𝟮𝟮, Administrația Comunei Florești îi invită pe cei interesați la un 𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗮𝗰𝗼𝗹 𝗱𝗲 𝗮𝗿𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗶𝗶 și un 𝗽𝗮𝗵𝗮𝗿 𝗱𝗲 𝘀̦𝗮𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗲 în Parcul Poligon în noaptea dintre ani.

“Vă reamintim că evenimentul se desfășoară în 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝘅𝘁 𝗽𝗮𝗻𝗱𝗲𝗺𝗶𝗰, așadar se vor respecta toate măsurile anunțate de autorități privind distanțarea socială și purtarea măștii de protecție!”, a anunțat primarul Bogdan Pivariu.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut