Patinaj – Comportare excelentă la Campionatul Național a sportivilor de la U Cluj

După rezultatele excelente de la Campionatele Naționale de la Inzell, patinatorii de la U Cluj au reușit o comportare meritorie și la Campionatele Naționale pe pistă scurtă. Competiția, găzduită  între 2 și 5 martie de Patinoarul „Ciucul de Sus” din localitatea Cârța de lângă Miercurea-Ciuc, a adus un nou succes pentru „viteziștii” Răzvan Militaru, Adrian Fierar și Sergiu Mureșan.

În concursul desfășurat pe probe și poliatlon (clasament general), Răzvan Militaru a câștigat medalia de argint pe distanța de 1000 de metri, și, cu cele două locuri trei la 500 și respectiv 1500 de metri, a urcat pe treapta a doua a podiumului la poliatlon. Adrian Fierar a cucerit medalia de bronz la 1000 de metri, și a ocupat locul al 4-lea la 500 și 1500 de metri, punctaj cu care a intrat în posesia medaliei de bronz la poliatlon. La rândul său, Sergiu Mureșan a terminat pe locul al doilea în proba de 1500 de metri, el ocupând și două locuri 5 la 500 și, respectiv, 1000 de metri.

În total, elevii antrenorului Gheorghe Pîrv și-au trecut în palmares la Campionatele Naționale de patinaj viteză shorttrack, 3 medalii de argint și 4 de bronz, la care se adaugă două locuri 4 și două locuri 5.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut