Pas important pentru dezvoltarea turismului de agrement la Turda

Municipalitatea turdean─â a semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate la ­ŁĹ¬­ŁĺÉ­ŁĺÄ­ŁĺĹ­ŁĺŹ­Łĺć­ŁĺÖ­Łĺľ­ŁĺŹ ­Łĺů­Łĺć ­Łĺé­Łĺł­Łĺô­Łĺć­ŁĺÄ­Łĺć­ŁĺĆ­ŁĺĽ ­ŁĹĘ­Łĺĺ­Łĺľ­Łĺé­ŁĺĹ­Łĺé­Łĺô­Łĺî ­ŁĹ╗­Łĺľ­Łĺô­Łĺů­Łĺé. Contractul vizeaz─â realizarea studiului topografic vizat O.C.P.I, a studiului geotehnic, a studiului hidrogeologic, scenariu securitate la incendiu, a auditului energetic ╚Öi studiu privind utilizarea unor sisteme alternative de eficien╚Ť─â ridicat─â, studiul de fezabilitate ╚Öi a proiectului tehnic. De asemenea se va asigura asisten╚Ť─â tehnic─â din partea proiectantului ╚Öi va fi elaborat certificatul de performan╚Ť─â energetic─â, precum ╚Öi orice alte studii de specialitate relevante pentru realizarea obiectivului de investi╚Ťii ÔÇťComplex de agrement Aquapark TurdaÔÇŁ.

Contractul pentru studiul de fezabilitate a fost cu societatea S.C POLIART SRL, fiind recunoscut─â pe pia╚Ťa construc╚Ťiei a altor complexuri de agrement acvatic.

Aquapark Turda este g├óndit s─â fie construit pe nu mai pu╚Ťin de 7 ha, va fi situat ├«ntre zona decontaminat─â ┼či R├óul Arie┼č.

Recomandat pentru dvs.

Sari la con╚Ťinut