Participare gratuită la Târgul Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar

Studențiii, masteranzii, cadrele universitare din facultățile cu profil alimentar, specialiștii institutelor de cercetare și stațiilor de cercetare din domeniul agricol și alimentar mai au timp, până în 31 octombrie, să își înscrie proiectele de cercetare în cadrul Târgului Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar INOVALIMENT, ediția a II-a.

Proiectele trebuie să se încadreze în una dintre următoarele teme de cercetare: nutriție de precizie, tehnologii alimentare cu costuri reduse și valoare nutritivă ridicată, proteine alternative, ingrediente inovatoare, alimente sustenabile, alimente optimizate pentru creșterea calității vieții (digestibilitate, reformularea produselor pentru reducerea excesului de sare, zahăr, grăsimi saturate, acizi grași trans, accesibilitate). Participarea este gratuită!

Evenimentul este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Facultatea de Stiințele și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunarea de Jos, Galați, Facultatea de Stiința și Tehnologia Alimentelor din cadrul USAMV Cluj și Forumul Inventatorilor Români.

Înscrierile se realizează prin completarea unui formular pe site-ul www.inovaliment.ro.

Tema ediției a doua a INOVALIMENT este”Tehnologia alimentelor orientate spre creșterea calității vieții”. Lucrările vor fi evaluate de o comisie de specialiști în industria alimentară și de consultanți de business, în vederea identificării proiectelor cu potențial de transfer tehnologic.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut