Parlamentarii PSD de Cluj: Mașinăria de vot a Puterii poate fi oprită doar de mașinăria de vot a poporului

Parlamentarii social democrați de Cluj susțin că în ciuda argumentelor pe care le-au adus pentru comunitățile cu resurse limitate din județul Cluj sau pentru finanțarea investițiilor din spitale, mașinăria de vot a Puterii a respins toate amendamentele propuse pentru proiectul de buget. Senatorul Vasile Dîncu și deputatul Patriciu Achimaș-Cadariu dau însă asigurări că „vor continua lupta” pentru că motivația lor este una puternică, fiind vorba de oameni și de calitatea vieții lor.

În ciuda argumentelor și eforturilor parlamentarilor PSD Cluj, mașinăria de vot a Puterii a respins toate amendamentele noastre. Nu a contat pledoaria senatorului Vasile Dîncu pentru Academia Romană sau pentru comunitățile cu resurse limitate din județul nostru, nu au contat nici argumentele deputatului Patriciu Achimaș-Cadariu pentru finanțarea investițiilor din spitale, în contextul tragediilor din ultimele luni. Lupta continuă pentru că motivația noastră este una puternică: este vorba despre oameni și despre calitatea vieții lor! Mașinăria de vot a Puterii poate fi oprită doar de mașinăria de vot a poporului”, au declarat parlamentarii PSD Cluj, profesor Vasile Dîncu și profesor Patriciu Achimaș-Cadariu, amintind, totodată, afirmația medicului american dr. Charles H. Mayo potrivit căreia e o guvernare slabă aceea care nu realizează faptul că prelungirea vieții, sănătatea și fericirea poporului său reprezintă bunul cel mai de preț!”.

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, marţi, proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021. S-au înregistrat 234 de voturi „pentru” şi 170 de voturi „împotrivă”.

Proiectul de buget a trecut în forma prezentată de Guvern. Nu au fost adoptate amendamente. 

C.P.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut