Oser și duminica

O inițiativă a Regiei Autonome a Domeniului Public Cluj-Napoca vizează organizarea tîrgului de vechituri din oraș (mai cunoscut sub numele de oser), va funcționa și în zilele de duminică, nu doar în cele de sâmbătă.

Deocamdată, oserul va funcționa duminica în regim temporar, de probă, în aceeași locație (str. Bobâlnei nr. 63), începând de duminica viitoare, 13 noiembrie. De altfel, un târg de vechituri a mai funcționat duminca, cel care era organizat în spațiul exterior de la Expo Transilvania, cu rezultate financiare pozitive având în vedere numărul mare de vizitatori și vânzători care frecventau târgul. Manifestarea a fost întreruptă odată cu instituirea restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, și ulterior nu a mai fost reluată, se pare că și din cauza litigiilor existente privind proprietatea asupra terenului.

Reamintim că cei interesați pot ajunge la locația actuală a târgului de vechituri cu mașina personală (târgul dispune de o parcare interioară, cu plată) sau cu autobuzul nr. 36B, a cărui stație de plecare este situată în piața Mihai Viteazu, vis-a-vis de cinematograful Florin Piersic.

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut