Ore de educație ecologică în școlile clujene

Înainte de vacanță, în baza unui protocol de colaborare încheiat cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Agenția pentru Protecția Mediului Cluj a fost prezentă în unitățile de învățământ din județ, unde a susținut ore de educație ecologică, în cadrul campaniei „Curățăm România! – Vrem o țară fără deșeuri abandonate!”, desfășurată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, la nivel național.

Peste 600 de elevi din 20 de clase ale Școlii Gimnaziale Teodor Murășanu Turda, Liceului Teoretic Avram Iancu Cluj-Napoca, Școlii Ioan Bob Cluj-Napoca, Liceului Teoretic Dumitru Tăuțan Florești, Colegiului Național George Coșbuc, Colegiului de Servicii și Turism Cluj-Napoca și Școlii Gimnaziale Constantin Brâncoveanu din Baciu au aflat informații interesante despre colectarea selectivă a deșeurilor, reducerea poluării și despre ariile naturale din județul Cluj.

Ne-am bucurat de un dialog verde, în care am promovat valorile unei educații eficiente pentru mediu, care trebuie să schimbe mentalități și să susțină ideea de voluntariat de mediu” – precizează APM Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut