Orban și Cîțu vin să-și caute susținători în PNL Cluj

Liderul PNL, Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu vor fi prezenți duminică la Cluj-Napoca pentru a lua parte la alegerile organizației liberalilor din acest județ.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 16 la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, iar printre invitați se numără ministrul Muncii, Raluca Turcan, și Ministrul de Interne, Lucian Bode. Totodată, va lua parte și ministrul Agriculturii, Adrian Oros, care, de altfel, este membru al organizației județene a PNL.

Alegerile în cadrul PNL Cluj sunt programate pentru, duminică, 18 iulie iar pentru funcția de președinte al organizației s-a înscris un singur candidat. Este vorba de eurodeputatul Daniel Buda, care conduce organizația clujeană liberală din 2017.

Daniel Buda este unul dintre susținătorii lui Florin Cîțu pentru postul de președinte al PNL. Tot din cadrul organizației clujene a PNL, primarul Emil Boc a declarat că îl va susține pe Florin Cîțu la alegerile din 25 septembrie. Cu toate acestea, nu e sigur că toate filialele locale din PNL Cluj vor fi alături de actualul premier. De altfel, Daniel Buda a anunțat la finalul lunii mai că fiecare delegat clujean la congresul din septembrie va putea să voteze cum dorește.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut