Optimism: Blue Air vrea 15 zboruri de pe Aeroportul Cluj, din 2021.

Compania aeriană Blue Air a anunțat că va introduce, începând din martie 2021, 13 rute noi care vor conecta Cluj-Napoca cu destinaţii importante din Europa.


Astfel, Blue Air intenționează să opereze, începând din martie 2021, zboruri directe către 13 destinaţii din Europa de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca, plus două zboruri interne zilnice către Bucureşti. Noile destinaţii care vor fi operate din Cluj-Napoca sunt: Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma şi Stuttgart.

De asemenea, Blue Air a anunţat 7 noi rute operate din Bacău începând cu decembrie 2020, conexiuni cu Europa via Bucureşti.
Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi. In cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri si a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania opereaza avioane tip Boeing 737 și este certificată IATA Operational Safety Audit de International Air Transport Association.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut