Oficial: Krasniqi este noul jucător al campioanei României, CFR Cluj

CFR Cluj s-a mișcat rapid și a reușit să-l aducă în Gruia pe atacantul kosovar, Ermal Krasniqi. Jucătorul se afla în ultimul an de contract cu Ballkani, campioana țării sale, astfel că a fost în situația de a putea negocia plecarea la altă echipă.

”Bine ai venit, Ermal Krasniqi!

Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Ballkani, fosta noastră adversară din grupele Conference League, au ajuns la un acord privind transferul mijlocașului kosovar Ermal Krasniqi în Gruia!

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 24 de ani a evoluat în ultimele trei sezoane și jumătate la FC Ballkani, echipă pentru care a bifat 105 apariții. În tricoul campioanei din Kosovo, Krasniqi a înscris 39 de goluri și a oferit 17 pase decisive. Evoluțiile bune din ultimele sezoane l-au adus în atenția primei reprezentative a statului Kosovo, iar în noiembrie 2022, mijlocașul a fost convocat pentru prima dată la echipa națională.

Îi urăm „bun venit” în Gruia și cât mai multe reușite la CFR Cluj!”, se arată în comunicatul oficial al echipei campioane.

În actualul sezon al Conference League, Ermal Krasniqi a evoluat în cinci dintre cele şase meciuri ale echipei sale din grupă, și a reușit să înscrie de două ori, cu Slavia Praga şi Sivasspor.

Jucătorul va pleca spre Spania, unde se va alătura lotului pregătit de antrenorul Dan Petrescu.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut