Octogenarul care a căzut cu mașina în Arieș a fost găsit mort

Octogenarul care a căzut în 22 iunie în râul Arieș a fost găsit mort în zona localității Moldovenești.

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați despre faptul că pe albia râului Arieș, în localitatea Moldovenești a fost observat cadavrul unei persoane.

”La locul sesizat s-a deplasat o echipă operativă, în vederea efectuării cercetărilor, iar cu ajutorul echipajului ISU Cluj a fost adus la mal cadavrul.
S-a stabilit identitatea acestuia, respectiv a bărbatului de 83 de ani, implicat la data de 22 iunie, într-un eveniment rutier pe DN75, în afara localității Lungești, comuna Iara.

În urma accidentului rutier, autoturismul condus de acesta a fost proiectat în râul Arieș, în zona km 140+750m, de unde reprezentanții I.S.U. Cluj au extras autovehiculul până pe malul râului. În autoturism nu a fost identificat la acel moment bărbatul, astfel că în zona au fost continuate ulterior acțiunile pentru găsirea acestuia”, a precizat ISU, arătând că în cauză au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă necropsia, urmând astfel a fi stabilită cauza decesului.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut