O platformă de shopping online intră pe piața clujeană

Platforma online de personal shopping cu livrare rapidă FAN Delivery, lansată anul trecut de FAN Courier, își extinde în martie activitatea în Cluj-Napoca și zonele limitrofe.

Aplicația FAN Delivery oferă acces la o gamă diveră de produse, care vor fi livrate în maximum 90 de minute. Clujenii și cei din zonele limitrofe pot folosi serviciile FAN Delivery pentru a primi acasă produse de la Auchan, primul retailer înrolat în platformă chiar de la lansarea serviciului, dar și de la piața digitală ”Hermes by eAgricultor”, ”My Geisha” și rețeaua de florării ”Păpădie”. Taxa de transport în perioada martie – aprilie 2022 este de 1 leu, fără limită de greutate. Pentru început, rețeaua FAN Delivery din Cluj-Napoca va funcționa cu 20 de livratori, care se vor deplasa cu biciclete, scutere și mașini, și vor deservi inclusiv localitățile Florești, Baciu, Sânnicoară, Feleacu și Dezmir, în același interval de timp, de maxim 90 de minute. Toți cei care doresc să devină livratori o pot face accesând platforma www.fandelivery.ro, meniul “Înrolare livrator”, iar pentru a se înrola în aplicație, o companie trebuie să acceseze secțiunea ”Înrolare vendor”.

”FAN Delivery își continuă planul de dezvoltare asumat la lansare și devine operațional în Cluj-Napoca și zonele limitrofe, de luna aceasta. (…) Așa cum am anunțat la lansare, parteneriatul nostru cu Auchan România este unul strategic și se va aplica în fiecare oraș în care ajungem și în care compania are magazine”, a declarat Dragoș Arnăutu, CEO FAN Delivery.

Lansată în București, la finalul anului trecut, platforma își propune ca, în primele 12 luni de activitate, să depășească 10 milioane de lei și o medie zilnică de 700 de comenzi.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut