O nouă victorie pentru CFR Cluj

CFR Cluj a învins-o pe Chindia Târgovişte cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 3-a a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Denis Alibec (52), din centrarea lui Mario Camora.

Alibec a marcat primul său gol pentru CFR, la prima titularizare.

CFR este singura echipă din Liga I cu punctaj maxim după trei partide. Chindia a obţinut doar un punct în acest debut de sezon.

FC CFR 1907 Cluj – AFC Chindia Târgovişte 1-0 (0-0), Stadion ”Dr. Constantin Rădulescu” – Cluj-Napoca
A marcat: Denis Alibec (52).
Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitri asistenţi: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare), Alexandru Vodă (Alba Iulia); arbitru de rezervă: George Cătălin Găman (Craiova)
Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) – CCA, Ion Marin (Bucureşti) – LPF.

Antrenorul grupării feroviare Marius Șumudică s-a declarat bucuros pentru victoria obținută în fața Chindiei Târgovişte, dar și pentru faptul că în ultimele două meciuri echipa CFR Cluj nu a primit gol. „Sunt bucuros fiindcă astăzi am primit o echipă bine organizată din punct de vedere defensiv care ne-a pus probleme în prima repriză, în sensul că nu am găsit soluțiile necesare. În a doua parte a jocului, în momentul în care am avut discuția la pauză și am schimbat sistemul, au înțeles ce trebuie să facă. Am pus mai multă presiune pe adversar și am marcat acel gol. Sunt bucuros și că nu am primit gol în ultimele două meciuri. Mă bucur dacă reușesc să-l fac pe Arlauskis să-l fac să șomeze. V-am promis că vor urma cinci jocuri în care bulinele vor fi verzi în dreptul nostru pe flashscore. Am realizat acest lucru, dar ne așteaptă un meci extraordinar de greu marți. Întâlnim o echipă bine structurată, care joacă demult timp împreună și va trebui să luăm cele mai bune decizii pentru a avea șanse pentru returul în care vom merge la Berna. Am nevoie de suporteri, am nevoie de al 12-lea jucător care sper să fie publicul pentru că am rămas singura echipă din România care am rămas în cupele europene”, a spus Șumudică.
Campioana României o va întâlni în turul 3 preliminar, CFR Cluj pe Young Boys (Elveția), care a trecut de Slovan Bratislava (Slovacia). Meciurile se vor disputa pe 3/4 și 10 august.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut