O nouă victorie italienească pentru CFR Cluj

Campioana României a ajuns la șase victorii consecutive în campionat, toate fără gol primit. Pentru feroviari urmează, la mijlocul acestei săptămâni, joi, partida cu Jablonec, ultima din Conference League. Vă reamintim că CFR Cluj este eliminată din competiție și va încheia grupa pe ultimul loc, indiferent de rezultatului ultimei partide.

 

În săptămâna în care i s-a propus concret postul de selecționer al primei reprezentative a României, Dan Petrescu și-a condus echipa de club spre un nou succes în principala competiție internă. CFR Cluj a învins-o pe Chindia Târgovişte în deplasare cu scorul de 1-0 (1-0). Partida s-a jucat la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană” și a contat pentru etapa a 18-a din cadrul sezonului regulat. Unicul gol al partidei a fost marcat de atacantul francez Billel Omrani (21), cu un lob din marginea careului, însă gazdele au cerut henţ la Valentin Costache, cel care i-a pasat lui Omrani. Campioana a mai avut ocazii bune prin Omrani (31) şi Ciprian Deac (36), iar Chindia a ratat prin Marian Şerban (23) şi Doru Popadiuc (49).
O fază controversată s-a petrecut în minutul 56, când Costache a primit cartonaş galben pentru fault la Cristian Neguţ, însă jucătorii Chindiei au protestat, afirmând că faultul a fost făcut de Bismark Nana Boateng, care ar fi fost astfel eliminat pentru al doilea avertisment. CFR a reuşit a şasea sa victorie consecutivă în campionat, toate fără gol primit.

 

Cristian FOCȘANU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut