O nouă tranșă de vaccin Pfizer va ajunge astăzi la Cluj-Napoca

O nouă tranşă de vaccin Pfizer/BioNTech – 46.800 de doze – va ajunge luni la Cluj-Napoca.

Potrivit Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19, vaccinurile vor fi livrate pe cale aeriană, pe aeroportul din Cluj-Napoca.

„Transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale terestră. Vaccinurile sunt transportate în condiţii optime de siguranţă, în containere speciale, cu gheaţă carbonică şi folie etanşă”, afirmă CNCAV.

Începând cu 20 martie, în județul Cluj au mai devenit operaționale 13 noi fluxuri pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech. Acestea sunt organizate astfel: în municipiul Cluj-Napoca la Centrul de vaccinare Școala Gimnazială „Ion Creangă”, Str. Peana nr. 2-4 – 2 fluxuri; în municipiul Dej la Centrul de vaccinare – Centrul de servicii sociale din Dej, Str. Regina Maria nr. 26 – 2 fluxuri; centrul de vaccinare Fosta Școala nr. 5, str. Fragilor nr. 6, Dej – 4 fluxuri; în comuna Baciu în cadrul centrului de vaccinare Baciu – Căminul Cultural, Str. Transilvaniei, nr. 269 – 2 fluxuri și în comuna Florești la centrul de vaccinare Școala Gimnazială „Gheorghe Șincai”, str. Andrei Mureșanu nr. 1, Sala de Sport – nr. 2 – 3 fluxuri.

Prefectura Cluj a anunțat că vaccinarea efectivă a persoanelor programate se va realiza începând de marți, 23 martie a.c.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut