O nouă maşină de pompieri pentru Bonţida

Edilii comunei Bonţida au mai trecut în patrimoniul lor o maşină de pompieri, binevenită în contextul pretenţiilor actuale ale prevenirii incendiilor şi a situaţiilor de urgenţă.

Primarul Emil Cârhaţ şi viceprimarul Ştefan Gruz s-au deplasat personal în Germania, de unde nu s-au întors acasă cu mîna goală. Ei au venit înapoi cu o maşină de pompieri, care se găseşte deja în curtea administraţiei locale din localitatea de pe Someş. După cum ne-a declarat edilul-şef al aşezării transilvane, este în curs de finalizare semnarea unei colaborări şi chiar înfrăţire cu localitatea germană de unde au primit cadoul. Edilii bonţideni mai au în dotare o maşină veche, dar noul obiect de inventar al formaţiei locale de intervenţii pentru situaţii de urgenţă aduce îmbunătăţiri substanţiale în activitatea pompierilor din comună.

La Bonţida, prin grija Primăriei a fost reorganizată toată activitatea pompierilor, formaţia din localitate obţinînd an de an locuri fruntaşe în întrecerea judeţeană a celor care sting incendiile şi participă la salvarea unor obiective şi vieţi omeneşti.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie