O nouă ediție a Târgului de Crăciun la Turda

Ediția din acest an a Târgului de Crăciun de la Turda a debutat, duminică seara cu un recital interpretat de Ioana Felea Popa și cu un spectacol de patinaj artistic.

Timp de 15 zile, cei care aleg să viziteze Parcul Central din localitate vor putea retrăi bucuria sărbătorilor de odinioară, într-un decor de poveste. Căsuțele îmbelșugate cu bunătăți specifice sezonului vor face deliciul vizitatorilor. Totodată, au fost pregătite decorațiuni, suveniruri și artizanale care pot înfrumuseța căminul dumneavoastră de sărbători. De asemenea, în perioada 6-15 decembrie 2021, Galeria de Artă din Turda devine lumea fermecată a lui Moș Crăciun, unde copiii vor participa la ateliere și vor putea admira Salonul de Iarnă al pictorilor de la Asociația Culturală ,,Filarmonia,, Turda.

„Târgul de Crăciun Turda nu este un eveniment oarecare, ci este o frumoasă tradiție prin care ne dorim să vă aducem bucuria sărbătorilor de iarnă. Având în vedere contextul epidemiologic, Târgul de Crăciun se va desfășura cu respectarea normelor în vigoare, iar astfel accesul în perimetrul unde vor avea loc evenimentele se va face în baza certificatului verde. Luni seara, cei prezenți la deschirea Târgului de Crăciun au putut asista la spectacolul Opera pe Gheață susținut de soprana Ioana Felea Popa după care sportivi ai Asociației Județene de Patinaj Cluj antrenați de Ioana Teodorescu (multiplă campioană națională și vicecampioană mondială pe role) au prezentat Magia Fulgilor de Nea. De asemenea, clubul de dans Phoenix, clubul de canto Aria și ansamblul folcloric Țarina – Casa de Cultură Turda au prezentat programul Armonii de iarnă iar Teatrul Național Aureliu Manea a avut un moment interpretativ.

În 11 decembrie Ansamblul Țarina va prezenta Obiceiuri de iarnă iar Ansamblul va susține un concert de colinde.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut