O nouă acțiune educativă organizată de ASTRA Dej

Despărțământul ASTRA „Dr. Teodor Mihali” Dej este consecvent în desfășurarea activităților planificate. Chiar dacă ne găsim în plin sezon estival, înainte de a intra elevii în vacanță, astriștii dejeni, în colaborare cu Colegiul Național „Andrei Mureșanu” din localitate, au organizat o nouă ediție al concursului de limba engleză „Steps to success”.

Ediția a IV-a care a avut loc zilele trecute s-a bucurat de mare succes, elevii participanți din toate unitățile de învățământ din orașul de la confluența Someșurilor fiind bine pregătiți, meritul fiind și al profesorilor îndrumători. La concurs au participat nu mai puțin de 65 de elevi din clasele V-VIII, un adevărat record pentru toate edițiile derulate până în prezent. Asta dovedește că limba engleză este una dintre cele mai agreate discipline în rândul copiilor de această vârstă, conform tradiției elevii dejeni remarcându-se și la faza județeană a olimpiadelor școlare. Deci, nu e de mirare dacă ei manifestă interes și receptivitate față de concursurile locale, un mod de pregătire pentru întrecerile județene sau naționale.

Concursul „Steps to success” s-a desfășurat sub îndrumarea și coordonarea profesorilor de limba engleză Gabriela Groșan și Bianca Oprescu de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, acțiunea educativă fiind sprijinită de Despărțământul ASTRA „Dr. Teodor Mihali”, care a oferit premii și cărți unui număr de 20 de participanți, iar 15 elevi au obținut mențiuni. Un bilanț excelent al elevilor dejeni, care au intrat în vacanța de vară cu satisfacția și bucuria realizării acestui frumos succes.

Astriștii dejeni vor continua activitatea și în perioada verii, având în proiect mai multe manifestări literare și culturale.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut