O gazduire web pe care sa te poti baza

Se poate spune, ca fara experienta, intampinam probleme in orice tip de sarcina am desfasura pentru prima data. Cam asa sta treaba si in ceea ce priveste mediul online si mai exact, detinerea si managerierea corecta a unui site web. Asa ca, fara indoiala ca inainte de a face orice altceva, cautam informatii.

Exista mai multe posibilitati de a obtine un site, de la crearea acestuia si pana la achizitionarea unuia deja existent. Urmatorul pas este alegerea unui nume corespunzator si care totodata sa fie disponibil precum si a unei extensii potrivite tipului de site alaturi de un furnizor de gazduire web. Aceste trei aspecte sunt esentiale pentru orice domeniu si pot fi oferite de firme specializate.

Cei ce vor sa detina un site au optiunea de a obtine toate cele trei aspecte mai sus mentionate de la un singur furnizor, asigurand astfel o mai buna functionare si comunicare intre client si firma. Astfel, cei de la Hostgate la pun la dispozitie clientilor numeroase posibilitati prin care isi pot crea site-ul perfect pentru ei. Cu pana la sase tipuri de extensii dintre care pot alege si cinci pachete de gazduire diferite, atat cei care se afla la inceput de drum cat si cei cu experienta au parte aici de tot ceea ce au nevoie astfel incat domeniile lor sa functioneze la capacitate maxima.

Cel mai important lucru in ceea ce priveste calitatea unui serviciu de hosting este calitatea echipamentelor utilizate. Astfel, pe langa faptul ca la Hosgate este utilizata gazduirea pe SSD care deja din doar din acest punct ofera viteza mare de procesare, serverele in intregime sunt realizate uilizand componente hardware de ultima generatie, rapide si puternice.

Pot exista situatii in care un site sa nu functioneze iar asta sa se intample din cauza unui serviciu de gazduire de slaba calitate. Acest lucru aduce de la sine o serie de neplaceri si pierderi, indiferent de cat de mic sau mare ar fi acel site. Pierderea vizitatorilor si in cazul afacerilor, a clientilor, reprezinta ceva care trebuie evitat cat de mult. De aceea, sunt alese servicii de gazduire de cea mai buna calitate.

Pentru a se asigura ca fac alegerea potrivita, clientilor le sunt oferite perioade de test de 15 zile, timp in care site-ul lor va fi gazduit pe serverele hostgate.ro si in care acestia pot testa cat de eficiente sunt serviciile pe care vor sa le aleaga. Fie ca este vorba despre un site nou sau unul deja existent, gazduit in acel moment de alt furnizor, trecerea la serviciile Hostgate se poate realiza foarte usor, in doar cativa pasi si cu un timp foarte scurt de asteptare pana cand site-ul sa fie online.

Preturile pentru oricare dintre pachetele oferite de acet furnizor sunt foarte bune dar exista chiar si reduceri in ceea ce priveste perioada de gazduire, care poate fi de un an, doi sau chiar trei dar si alte oferte speciale care le sunt oferite astfel incat domeniile lor sa functioneze exact asa cum trebuie.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut