Nou corp de clădire la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu”

Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca se modernizează. Primarul Emil Boc anunță că a fost finalizată licitația pentru realizarea lucrărilor pentru proiectul „Extindere corp de clădire existentă Școala Gimnazială Iuliu Hațieganu”.

Soluția arhitecturală propune realizarea unui nou corp de clădire alipit celui deja existent. Aici vor fi create o mulțime de facilități atât pentru elevi, cât și pentru profesori. Totodată, construcția existentă va fi reabilitată termic prin anvelopare,

„Noul corp va dispune de 15 săli de clasă, spații de birouri pentru cadre didactice, o bibliotecă dotată cu sală de lectură, o sală multifuncțională, grupuri sanitare și spații de depozitare. Accesibilitatea persoanelor cu dizabilități va fi asigurată de un ascensor și de un grup sanitar dedicat, astfel încât acestea să aibă parte de un proces educațional incluziv și de calitate.

De asemenea, construcția existentă va fi reabilitată termic prin anvelopare, sistemul termoizolant fiind unul modern și eficient din punct de vedere energetic”, a declarat Emil Boc.

Valoarea contractului este de 7.145.607 lei (fără TVA), iar durata de execuție este de 18 luni. Proiectul va fi realizat de asocierea RSB BAU TEHNIK SRL – NORD CONFOREST SA.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut