Nou Centru APIA în Gilău

Centrul Județean Cluj al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a deschis un Centru local în Gilău, aceasta fiind practic o relocare a centrului care funcționa în Căpușu Mare.

”Deoarce condițiile de la Căpușul Mare, unde exista un Centru APIA, nu erau ideale, am reușit să obținem în folosință gratuită un spațiu în comuna Gilău, locația fiin aleasă pentru că toți fermierii din zona de munte coboară prin Gilău și acolo au și acces la utilități bancare. Centrul funcționează practic din 28 februarie, dar vineri va fi deschiderea oficială. Și în acest centru se pot face toate operațiile – depuneri de cereri de paltă, solicitări de adeverință etc. Noi avem mai multe centre locale în județ – în Gherla, Dej, Mihai Viteazu, Mociu, Huiedin, acum și în Gilău – în ideea ca fermierii să aibă un acces cât mai facil la serviciile noastre.”, a spus, pentru Făcila Cluj, Mihaela Rozor, director executiv APIA Cluj.

La Centrul din Gilău, care funcționează pe str. Suceagului nr. 10, sunt arondați fermierii din UAT-urile Aghireșu, Căpușu Mare, Gilău, Gârbău, Râșca, Mănăstireni, Mărișel și Măguri Răcătău.

Reamintim că Centrul Județean APIA Cluj funcționează pe b-dul Muncii, nr.18, Pavilion Administrativ, etaj 1 (e-mail: apia.cluj@apia.org.ro; tel.: 0264-456.454, fax: 0264-456.455).

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut