Nou birou Evalueserve în Cluj Napoca

La 12 ani de la începerea activității în România, compania Evalueserve specializată în servicii de cercetare și analiză de date, inaugurează în această vineri noul său birou din Cluj-Napoca, extindere care marchează dezvoltarea companiei în regiune.

„Noul birou din Cluj reprezintă un simbol al extinderii noastre pe continentul European, care a determinat implicit dezvoltarea operațiunilor noastre din România. Cu ajutorul echipei locale, nu putem spune decât că ne întărim perspectivele de dezvoltare prin serviciile și produsele de calitate pe care le oferim”, a declarat Nand Gangwani, CEO Evalueserve.

Centrul de excelență Evaluserve din România este cel mai mare centru din Europa și are un rol important în planul de dezvoltare strategică a companiei. Numărul angajaților Evaluserve România s-a dublat în ultimii doi ani datorită dezvoltării accentuate a produselor și serviciilor sale pentru sectoarele financiare, de tip corporate și pentru clienții săi din sfera serviciilor profesionale, precum și a dezvoltării produselor și serviciilor de analiză de date și a tehnologiilor de inteligență artificială. Cu cele 11 universități pe care le găzduiește, Cluj-Napoca oferă absolvenți foarte bine pregătiți, iar acest lucru este de o importanță deosebită pentru domeniile în care activează Evaluserve – analize de date, tehnologii de inteligență artificială pentru clienții din sectoarele bancare (cu precădere cele de risc și complianță), din sectoarele serviciilor profesionale, a celor de tip corporate și de cercetare pentru investiții.

„Sunt mândru de succesul și creșterea pe care am cunoscut-o în România, și mai ales de cea de la Cluj. Deschiderea acestui birou nou reprezintă un pas important în dezvoltarea operațiunilor noastre din România, ceea ce ne stimulează să atragem și mai multe talente de top de acum încolo”, a afirmat Dorin Badea, managerul centrelor de cercetare din România.

Cu ocazia inaugurării noului birou, Evalueserve va organiza un panel de discuții despre economia României precum și subiecte legate de domeniul tehnologic, financiar și cel al serviciilor profesionale, la care vor participa Dan Tarcea, vice-primar Cluj-Napoca, Răzvan Valentin Mustață, decan al Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai, Emilia Botezan, Departamentul de Afaceri și Investiții Străine al Primăriei Cluj-Napoca, precum și Anna Slodka, Tal Volok și Pratyush Prabhat, reprezentanți Evaluserve.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut