Noi zboruri spre Lisabona și Dublin de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj a anunțat lansarea zborurilor regulate către Lisabona (Portugalia), destinație operată în premieră pe Aeroportul Internațional Cluj de compania aeriană HiSky, începând din sezonul de vară 2021. Compania aeriană va opera de asemenea zboruri regulate directe către Dublin (Irlanda), precum și alte zboruri charter turistice.

Noile zboruri vor fi operate de compania aeriană cu aeronave Airbus A-320, după cum urmează:

Destinația Dată debut rută Zile de operare Program de operare*
Lisabona 25 aprilie miercuri și duminică CLJ 17:00 LIS19.10
LIS 20:10 CLJ02:00 +1
Dublin 22 aprilie luni și joi CLJ12:40 DUB 14:10
DUB 00:20+1 CLJ05:30 +1

*Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare, iar +1 semnifică aterizarea/decolarea în ziua următoare, după ora 00:00.

Noua companie aeriană HiSky aduce noutăți în rețeaua de rute a Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj, prin operarea în premieră a zborurilor spre capitala Portugaliei, răspunzând astfel necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe segmentul de trafic leisure și turistic. Zborurile spre Dublin vor suplimenta frecvențele existente deja pe această rută, oferind noi opțiuni atractive de călătorie spre Irlanda.

Am decis să deschidem baza operațională la Cluj pentru că există cerere, inclusiv din partea agenților comerciali locali. Vom opera atât curse regulate cât și curse charter, iar noua abordare cu care venim în fața pasagerilor, ne face să credem că vom reuși să-i fidelizăm pe toți cei care vor ajunge la bordul aeronavelor noastre. Avem deja mai multe parteneriate agreate, aici în Cluj, iar în scurt timp urmează să facem și alte anunțuri importante, a afirmat Iulian Scorpan, director general HiSkya.

„Consiliul de Administrație al Aeroportului privește cu optimism asupra deciziei noului operator aerian HiSky, de a deschide noi destinații de pe Aeroportul Internațional Cluj, deoarece acest lucru contribuie la eforturile noastre de recuperare a traficului aerian existent înainte de pandemie”, a declarat Viorel Federiga, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului.

„Având în vedere criza fără precedent generată de pandemia SARS-CoV2, sunt îmbucurătoare veștile privind un nou operator aerian care anunță bazarea unei aeronave la Cluj și deschide noi zboruri, îmbogățind oferta de călătorie disponibilă de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj. Zborurile regulate spre Lisabona vor fi operate în premieră de pe Aeroportul Internațional Cluj și vor stabili noi legături comerciale și turistice între aceste regiuni”, a apreciat David Ciceo, directorul general al Aeroportului.

HiSky s-a lansat pe piața aviației în februarie 2020 și pune la dispoziția pasagerilor bilete spre mai multe destinații importante din Europa. Serviciile HiSky se regăsesc în patru clase de rezervare: basic, classic, premium și premium plus. Prețurile, serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, pasagerii sunty rugați ca la sosirea în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare socială, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut