Noi realizări în comuna Iclod

Cum s-a făcut primăvară, edilii comunei Iclod au continuat lucrările demarate încă toamna trecută, dar sistate pe timpul iernii. Toate aceste investiții edilitar-gospodărești continuă în localitatea de pe Someș la nivelul posibilităților financiare.

După cum ne-a spus primarul Emil Pârțoc, au în vedere finalizarea tuturor proiectelor aflate în derulare, nelăsând nimic la voia întâmplării, adică să nu fie amânate. Zilele trecute, de exemplu, s-a finalizat și recepționat lucrarea de amenajare curte Cămin Cultural și zonă de agrement Fundătura, unde s-a creat un spațiu de recreere, dar și de mișcare, ținând cont că acolo există aparate fitness, dar și coșuri pentru practicarea baschetului.

Nu numai tinerii satului se bucură de aceste amenajări, dar și oamenii vârstnici, care au la dispoziție locuri de odihnă și multă, multă verdeață. Ce nu au multe comune mari, iată în comuna Iclod și o localitate rurală componentă dispune de un astfel de zonă de agrement, aflată chiar în vecinătatea Căminului Cultural, unde, la fel, au fost executate lucrări de reparații interioare.

Tot zilele trecute s-a recepționat lucrarea de reabilitare a drumului comunal Livada – Orman, spre bucuria și satisfacția locuitorilor din ultimul sat, care pot circula în condiții mai bune spre centrul de comună. În prezent, la Iclod se continuă lucrările de amenajare trotuare la Drumul Național, după ce pe majoritatea străzilor deja s-a finalizat această investiție. Se execută lucrări de reparații și cosmetizare la sediul Primăriei Iclod, lucrare care se execută cu angajații administrației locale. În jurul Primăriei a fost reamenajată și zona verde, creând un mediu înconjurător plăcut și reconfortant.

Edilii comunei Iclod mai au și alte proiecte pe 2022, dar toate investițiile preconizate (printre care amintim bazinul de înot acoperit) depind de resursele financiare avute la dispoziție.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut