Noi precizări privind ancheta DNA de la ISU Cluj

DNA a revenit cu precizări privind ancheta desfășurată la ISU Cluj, anunțată ieri de Făclia. Astfel, într-un comunicat al instituției se arată că procurorii DNA au efectuat percheziţii în şase locaţii din judeţul Cluj într-un dosar privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie comise în perioada 2021-2022.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de luni, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, s-au efectuat percheziţii în şase locaţii, din care una reprezintă sediul unei instituţii publice din municipiul Cluj, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale de pe raza judeţului Cluj.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracţiunile de corupţie săvârşite de militari efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2021-2022”, se precizează în comunicatul DNA

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut