Noi fluxuri pentru vaccinarea împotriva COVID-19 la Cluj-Napoca

Șase noi fluxuri pentru vaccinarea împotriva COVID-19 sunt active de luni în Cluj-Napoca iar municipalitatea va propune autorităților ca din 22 martie să fie deschise alte două noi fluxuri pentru vaccinare.

“De astăzi, odată cu începerea etapei a III-a a campaniei de vaccinare împotriva virusului Sars-Cov-2, sunt funcționale încă 6 fluxuri pentru administrarea de vaccinuri în cadrul centrelor gestionate de Primărie în municipiul Cluj-Napoca. Două dintre acestea se află în noul centru de vaccinare deschis, la Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” (Calea Turzii 140-142).

Celelalte 4 fluxuri suplimentare au fost activate și sunt funcționale la Colegiul Tehnic de Transporturi „Transilvania” și la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu”, centre de vaccinare care erau active și până azi.

De asemenea, a început vaccinarea la domiciliu a persoanelor imobilizate, după o procedură bine stabilită pentru echipele mobile. Mai multe informații în acest sens sunt disponibile la Direcția de Asistență Socială și Medicală a Primăriei”, a anunțat primarul Emil Boc.

Primăria Cluj-Napoca are în administrare la acest moment patru din totalul centrelor de vaccinare deschise în municipiu, restul fiind în dotarea unităților sanitare (spitale, clinici private etc.). Centrele de vaccinare au fost deschise etapizat, în funcție de numărul de doze de vaccin disponibil în România.

 

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut