Noi fluxuri de vaccinare în județul Cluj

În județul Cluj au mai devenit operaționale 13 noi fluxuri pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech. Acestea sunt organizate astfel: în municipiul Cluj-Napoca la Centrul de vaccinare Școala Gimnazială „Ion Creangă”, Str. Peana nr. 2-4 – 2 fluxuri; în municipiul Dej la Centrul de vaccinare – Centrul de servicii sociale din Dej, Str. Regina Maria nr. 26 – 2 fluxuri; centrul de vaccinare Fosta Școala nr. 5, str. Fragilor nr. 6, Dej – 4 fluxuri; în comuna Baciu în cadrul centrului de vaccinare Baciu – Căminul Cultural, Str. Transilvaniei, nr. 269 – 2 fluxuri și în comuna Florești la centrul de vaccinare Școala Gimnazială „Gheorghe Șincai”, str. Andrei Mureșanu nr. 1, Sala de Sport – nr. 2 – 3 fluxuri.

Prefectura Cluj a anunțat că vaccinarea efectivă a persoanelor programate se va realiza începând de marți, 23 martie a.c.
Toți cei care doresc să se vaccineze se pot programa prin intermediul listelor de așteptare alocate acestor cabinete. Reamintim că programarea se poate realiza atât online în platformă, cât și telefonic în Call Center, la numărul 021.414.44.25. Fiecare persoană se poate înscrie pe o singură listă de așteptare, iar după ce este notificată că este un loc disponibil trebuie să acceseze platforma și să se programeze în termen de 24 de ore. Locurile libere vor fi disponibile doar pentru persoanele înscrise în lista de așteptare, cu menținerea prioritizării. Astfel, vor fi notificate pe 75% din locuri persoane din cadrul populației la risc și pe 25%, lucrători din domenii esențiale. În cabinetele în care rămân locuri libere vor fi notificate persoanele din Etapa a III-a înscrise pe listele de așteptare.

„Recomandăm cetățenilor care se înscriu pe aceste liste să confirme programarea la vaccinare și să nu se prezinte la centrul de vaccinare anterior acestui demers, astfel încât să nu piardă poziția ocupată inițial pe această listă. Persoanele care aleg programarea individuală în platforma electronică trebuie să acceseze aplicația după primirea notificării pentru alegerea zilei și a intervalului orar. Cele care optează pentru programarea prin Call Center, la numărul 021.414.44.25, vor fi planificate la vaccinare în ziua și în intervalul orar disponibile pentru administrarea vaccinului, fără a fi necesară confirmarea programării” a anunțat Prefectura Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut