Noi activități la Clubul Copiilor Gherla

Conform obiceiului, la fiecare început de toamnă în municipiul Gherla îli reiau activitatea cercurile artistice și tehnico-aplicative organizate pentru preșcolarii grădinițelor și elevii școlilor din localitate.

Clubul Copiilor Gherla a anunțat începerea activităților pentru anul școlar 2021-2022, luni, 27 septembrie 2021. „Așteptăm copiii școlari și preșcolari să li se alăture celor înscriși deja și să participe la aceste activități”, a transmis conducerea Clubului Copiilor.

În oferta pentru anul școlar 2021-2022 sunt cercurile de dans modern (gimnastică, jocuri sportive), foto/cineclub (fotografie clasică și digitală, film), machete/podoabe (construcție machete, aeromodele, podoabe din mărgele), muzică (muzică vocală, muzică instrumentală), informatică (informatică aplicată, dezvoltare competențe digitale, matematică aplicată), cultură și civilizație engleză (dezvoltarea competențelor lingvistice), pictură (exprimare plastică, tehnici de pictură și desen pe suporturi diverse). Pentru cei interesați, programul activităților este de luni până vineri, în intervalul orar 12:00-18:00, iar înscrierea și participarea la aceste activități este gratuită.

Fiecare cerc are propriul orar, organizarea grupelor depinzând de numărul copiilor înscriși, de vârsta și disponibilitatea acestora. În funcție de cerc, se pot înscrie copii între 5-18 ani.

Printre cele mai cunoscute cercuri se află cel de machete și podoabe, condus de prof. Daniela Katona, laureat la mai multe concursuri de artă meșteșugărească organizate în țară.

SZ.Cs.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut