Noaptea Muzeelor, la Muzeul de Istorie Turda

În ciuda vremurilor pe care le trăim, Muzeul de Istorie Turda dorește să fie alături de publicul său, așa cum l-a obișnuit în ultimii ani.

Prin urmare, la fel ca alte muzee și instituții culturale din zeci de țări europene, în 14 noiembrie, de Noaptea Muzeelor, își va aprinde luminile și își va deschide porțile pentru vizitatori, între orele 16:00 – 21:00.

Conform celor anunțate de reprezentanții muzeului, se va putea vizita expoziția de bază, precum și expoziția temporară 20ART20, ce aduce în prim-plan lucrări de artă contemporană ale artiștilor turdeni. Magazinul de suveniruri al muzeului va fi deschis, oferind vizitatorilor „noutăți dedicate tuturor vârstelor”.

Programul de vizitare va începe la ora 16:00, iar ultima intrare va fi la ora 20:20, cu respectarea tuturor reglementărilor impuse de pandemie, accesul persoanelor fiind gratuit.

Noaptea Muzeelor este un eveniment inițiat de Ministerul Culturii și Comunicării din Franța, în 2005. Evenimentul este patronat de Consiliul Europei, de UNESCO şi de Consiliul Internațional al Muzeelor.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut