Nicolae Ciucă: PNL are vocaţia să fie în prima linie a guvernării bune

Partidul Naţional Liberal are vocaţia să fie în prima linie a guvernării bune, a declarat, miercuri, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, la Vila Florica din Argeş, la evenimentul care marchează 148 de ani de existenţă a formaţiunii liberale.

„PNL are vocaţia să fie în prima linie a guvernării bune, durabile pentru România. O dovedeşte totodată, istoria lui de până acum şi doresc să vă asigur că vom face totul, inclusiv să menţinem acest statut prin atitudine responsabilă şi constructivă în cadrul coaliţiei de guvernare. (…) Doresc să subliniez şi eu că Partidul Naţional Liberal, liberalii nu s-au speriat niciodată de greutăţi şi le-au asumat cu responsabilitate, cu înţelepciune şi au demonstrat că acestea pot fi rezolvate, pot fi duse la bun sfârşit”, a afirmat Ciucă.

Acesta a adăugat că PNL îşi va asuma în continuare responsabilităţile ce îi revin.

„Obligaţia morală şi misiunea politică a Partidului Naţional Liberal sunt acelea de a moderniza şi dezvolta România, de a o face mai puternică şi mai demnă. De aceea suntem astăzi la guvernare. Din acest motiv, vom rămâne şi ne vom asuma în ne vom asuma în continuare toate responsabilităţile care ne revin. Suntem partidul care a demonstrat în condiţii dificile că putem atrage sume record de fonduri europene şi investiţii private, că avem voinţa de a mişca reforme care vor schimba statul şi care îl vor face mai eficient, cum sunt legile educaţiei votate zilele acestea, că reuşim să asigurăm o creştere economică importantă, că modernizăm drumuri şi spitale, că ne îngrijim de cei aflaţi în dificultate”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Liderul PNL a subliniat că aceasta este calea pe care trebuie să meargă PNL.

„Pe acest drum trebuie să mergem în continuare. Obiectivul major pe care trebuie să îl urmărim în următorii ani este să facem din România un membru egal al familiei europene. De aceea, dezvoltarea economică şi recuperarea diferenţelor care ne mai despart de statele dezvoltate ale Europei vor trebui să fie o prioritate a acţiunilor noastre la guvernare”, a afirmat Ciucă.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut