Naționala U-21 revine la Cluj pentru două meciuri amicale

Echipa naţională Under-21 a României va disputa în luna septembrie două meciuri de pregătire în compania selecţionatelor similare ale Spaniei şi Ţărilor de Jos, a anunţat, vineri, Federaţia Română de Fotbal.

Selecţionata pregătită de Florin Bratu va disputa cele două partide amicale la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena şi stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

„Naţionala U21 a României continuă să se pregătească pentru turneul final din 2023, găzduit de România şi Georgia. Calificată deja la EURO 2023, din postura de ţară gazdă, România U21 dispută meciuri de pregătire pe perioada preliminariilor. Astfel, în luna septembrie tricolorii vor întâlni Spania şi Ţările de Jos”, a anunţat FRF pe site-ul oficial.

Partida România U21 – Spania U21 va avea loc pe 23 septembrie, de la ora 18:00, pe Cluj Arena, iar pe 27 septembrie, de la ora 18:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” este programat meciul cu Ţările de Jos U21.

Cele două stadioane, Cluj Arena şi „Dr. Constantin Rădulescu”, vor găzdui meciuri la Campionatul European U21 din 2023.

Spania şi Ţările de Jos sunt deja calificate la EURO 2023. Ibericii, de cinci ori campioni europeni la această categorie de vârstă, au terminat preliminariile cu 8 victorii din 8 posibile şi la 9 puncte avans faţă de ocupanta locului doi, Slovacia. Ţările de Jos, campioană europeană la U21 în 2006 şi 2007, a câştigat şi ea grupa de calificare, cu 8 victorii şi 2 egaluri.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut