Movie Nights revine la Iulius Mall Cluj – Povestea surorilor Williams, primul film care va rula pe marele ecran

 

 Pasiunea pentru cinematografie, momente de liniște petrecute în parc, sub cerul înstelat, plăcerea de a sta împreună cu prietenii ne readuc împreună în Iulius Parc. Movie Nights revine din acest weekend la Iulius Mall Cluj, iar debutul nu poate fi decât cu un film care impresionează din toate punctele de vedere. Vino să vezi povestea surorilor Venus și Serena Williams!

 

Pe locuri, fiți gata, acțiune! Vineri, 1 iulie 2022, de la ora 21:30, redeschidem ecranul uriaș din Iulius Parc, ne așezăm pe bean beag-urile cozy și ne uităm la film, în cadrul Movie Nights. Reîncepem sezonul serilor la film, în aer liber, sub clar de lună cu o peliculă emoționantă și cu două povești de viață incredibile. „King Richard”, filmul care prezintă parcursul celor două surori care au făcut performanță în tenis: Venus și Serena Williams.

 

În rolul tatălui, Will Smith devine părintele mentor pentru doi dintre cei mai talentați sportivi din toate timpurile. Cu o viziune bine conturată despre cum trebuie să fie viitorul fiicelor sale, Richard a plănuit drumul acestora până la cel mai mic detaliu. Cu toate că a folosit metode neconvenționale, Richard a reușit ce și-a propus: să le ducă pe Venus și Serena de pe străzile din Compton, California, pe scena globală ca personalități legendare.

 

Participarea la Movie Nights este gratuită. Powered by Cognizant Softvision, în parteneriat cu ATP Motors, Wonderland Cluj Resort și Radio Impuls.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut