Modificări în programul Art in the Street – Courtyard Edition

Ca urmare a noilor reglementări care vizează desfășurarea manifestărilor în aer liber, organizatorii Art in the Street – Courtyard Edition au fost obligați să regândească programul evenimentului, astfel că activitățile care trebuiau să se desfășoare în curțile din centrul orașului au fost mutate în spații interioare, acest lucru atrăgând după sine reducerea considerabilă a numărului de participanți.

Locurile în care, în 17 octombrie, vor avea loc spectacolele și concertele Art in the Street – Courtyard Edition sunt Casa TIFF, Casino – Centrul de Cultură Urbană, Muzeul Etnografic al Transilvaniei (Sala Reduta), Centrul de Creație Maidan și Reactor de Creație și Experiment. Tot în aceste săli se vor muta și ”ședințele de pictură” live ale tinerilor artiști ai Universității de Arte și Design.

Expozițiile de fotografie vor avea loc la Turnul Croitorilor, în Piața Unirii, în pasajul Teatrului Puck și pe strada Regele Ferdinand, iar bufonii și artiștii pe picioroange se vor muta în fața Casei TIFF și a Centrului de Cultură Urbană. În plus, în curtea Spitalului Militar va fi amplasată instalația artistică ”Traseul unei zile mai bune” a grupului Create. Act. Enjoy, care va putea fi admirată de pacienții spitalului.

Spectacolele și concertele pentru adulți se vor desfășura între orele 15 și 21, iar cele pentru copii între orele 11 și 14. Persoanele care și-au făcut rezervări vor primi un e-mail pentru confirmarea locului.

Pentru siguranța tuturor celor prezenți, la intrarea în sălile de spectacol se va efectua un triaj observațional și nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree). În momentul sosirii, participanților li se va măsura în mod obligatoriu temperatura corporală. Persoanele care refuză verificarea temperaturii sau a căror temperatură depășește 37,3 grade Celsius nu vor avea acces în perimetrul evenimentului. Purtarea măștii va fi obligatorie pe tot parcursul evenimentului. Organizatorii vor pune la dispoziția participanților soluții dezinfectante la intrarea în spațiile de desfășurare a evenimentelor.

A fost o surpriză neplăcută vestea că evenimentele în aer liber nu mai pot avea loc, mai ales că până acum, s-a repetat încontinuu că evenimentele în aer liber sunt mai sigure., a spus Alin Vaida, directorul executiv Fapte.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut