Misiune dificilă pentru Vasile Dîncu la Cluj

Liderul PSD Cluj Alexandru Cordoș a fost demis din funcție, urmând să preia atribuțiile de secretar executiv al organizației social democrate clujene. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat. În cadrul forului de conducere central al PSD s-a decis, totodată, ca funcția de președinte al PSD Cluj să fie preluată interimar de senatorul Vasile Dîncu, care de altfel deține și funcția de președinte al Consiliului Național al PSD.

„Încă de la începuturile ei, social democrația a reprezentat o fortă în consolidarea societății transilvănene, acest lucru fiind posibil datorită viziunii și implicării active a reprezentanților din Transilvania, a deciziilor orientate spre echitate sociale și spre dezvoltarea durabilă a județului Cluj și a întregii țări.

Clujul are nevoie să își recapate umanitatea, culoarea și filosofia de a trăi și de a oferi cetățenilor sentimentul de acasă, cu adevărat.

Este nevoie să ne consolidăm aceasta poziție și să intrăm într-o nouă etapa în care, la conducerea Organizatiei Partidului Social Democrat Cluj se va afla senatorul Vasile Dîncu.

Sunt recunoscator și mă bucur să predau ștafeta conducerii Organizației Județene unui om drag mie, unui exemplu politic și celui care, cu siguranță poate duce social democrația clujeană acolo unde îi este locul. Rămân în echipă, alături de colegii mei, în calitate de Secretar Executiv.

Vom continua să consolidăm și să dezvoltam tot ce am realizat în ultima perioada, în folosul comunității noastre cu scopul de a reda sentimentul de „acasă” clujenilor”, a anunțat Alexandru Cordoș.

Sociologul a fost implicat intens în activitatea organizației PSD Cluj. În 2008, Dîncu a fost ales președintele acestei organizații, însă în 2009 din cauza rezultatelor slabe și-a dat demisia din funcție.

Acum, Vasile Dîncu va avea un mandat extrem de complicat pentru că, anul viitor, vor avea loc patru tipuri de alegeri iar de rezultatul acestora va depinde soarta acestei filiale în următorii ani.

În calitate de președinte al PSD Cluj, Vasile Dîncu va trebui să găsească soluții astfel încât organizația socială democrată clujeană să obțină rezultate bune în alegeri, lucru care să-i permită consolidarea pe scena politică locală. Principala misiune este de a identifica şi pregăti candidatul la alegerile din 2024 pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca dar și pentru șefia Consiliului Județean Cluj.

C.P.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut