Ministrul Sănătății evită un răspuns privind revocarea lui Petru Șușcă

Deputatul liberal clujean, Radu Moisin, i-a adresat o întrebare ministrului sănătății, Vlad Voiculescu, cu titlul „Strategia de numire și revocare din funcție a managerilor de spitale”. Interpelarea sa vine în contextul în care, în luna ianuarie, Petru Șușcă a fost schimbat din funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, la fel și consiliul de administrație al instituției.

Astfel, Radu Moisin a atras atenția că pe site-ul ministerului, nu a identificat alte cazuri de manageri de spitale revocați din funcții, de la preluarea mandatului de ministru de către Vlad Voiculescu. Liberalul clujean l-a mai întrebat pe ministrul sănătății care sunt acei manageri de spitale revocați, care sunt criteriile de revocare, cine sunt membrii consiliilor de administrație aflate în subordinea ministerului, revocați, respectiv numiți de către el, care au fost criteriile privind revocarea, respectiv numirea lor, și ce legătură au măsurile luate cu angajamentul luat în programul de guvernare.

În răspunsul transmis de Ministerul Sănătății, se evită, însă, să se facă precizări clare privind argumentele revocărilor.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut