Ministrul Muncii, în vizită la Energobit

Ministrul Muncii, în vizită la Energobit ministrului Muncii și Solidarității Sociale a făcut o vizită în județul Cluj, unul dintre obiective fiind grupul de companii Energobit din Cluj-Napoca, unul dintre principalii producători de echipamente energetice din România.

„Sectorul energetic din România se află în permanentă dezvoltare. Un domeniu esențial și ofertant pentru care este important să gândim o strategie națională care să-i asigure o dezvoltare optimă. Vorbim despre o schimbare de paradigmă, evoluăm spre energia regenerabilă, verde, esențială pentru asigurarea sustenabilității. Vorbim despre viitor și mai ales despre necesitatea ocupării forței de muncă. O forță de muncă calificată și capabilă să ia parte la realizarea viitorului. Îmi doresc o colaborare eficientă cu mediul de afaceri în vederea identificării necesarului de formare profesionala pentru piața muncii viitoare.”, a declarat Marius Budăi, în urma vizitei la Energobit.

Grupul Energobit, înființat în Cluj-Napoca de Ștefan Gadola, Ioan Socea și Péter Pál, este compus din mai multe companii care furnizează, printre altele, instalații electrice complexe și servicii de inginerie.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut